Vented.ro – Placare cu bond, fatade ventilate, pereti cortina

Happy Advertising S.R.L. este o persoană juridică română cu sediul în București, Sector 6, Str. Valea Ialomitei Nr. 4, cod unic de înregistrare RO25420484, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/4732/2009, (“Compania” sau “noi”). În sensul legislației privind protecția datelor cu caracter personal, noi suntem ”operatorul de date” în ceea ce privește datele personale furnizate și prelucrate prin intermediul website-ul https://www.vented.ro (“Site-ul”).
Client – poate fi orice persoană fizica cu vârsta peste 16 ani care obține acces la conținut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de către Happy Advertising S.R.L. (electronic, telefonic, etc)
Utilizator – orice persoană fizica care viziteaza Site-ul
• toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
• conținutul oricarui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
• orice informatie comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al Vânzătorului, Cumpărătorului, conform informațiilor de contactare
• informații legate de Serviciile și/sau tarifele practicate de
Comunicări Comerciale – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) conținând informații generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ați achizitionat, informații cu privire la oferte sau promoții
Specificații – toate specificațiile și/sau descrierile Serviciilor așa cum sunt precizate în descrierea acestora.

1. Documente contractuale
• Contractul se consideră încheiat intre Vânzător si Cumpărător în momentul primirii de către Cumpărător de la Vânzător, a confirmarii plății, urmând Cumpărătorul să beneficieze de prestarea serviciilor .
• Documentul și informațiile puse la dispoziție de către Vânzător pe Site vor sta la baza Contractului
• Toate informațiile folosite pentru descrierea Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

2. Cesionarea si subcontractarea
Vânzătorul poate cesiona și/sau subcontracta o terță parte pentru Servicii ce țin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumpărătorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vânzătorul va fi întotdeauna responsabil față de Cumpărător pentru toate obligațiile contractuale.

3. Dreptul la proprietate intelectuală
• Conținutul, astfel cum este definit, incluzând logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe Site, etc sunt proprietatea exclusivă a Happy Advertising S.R.L. ., acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare și/sau publicare).
• Clientului/Cumpărătorului nu ii este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terte părti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Conținut in orice alt context decat cel original intentionat de Happy Advertising S.R.L. ., includerea oricarui Conținut in afara Site-ului, indepartarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al Happy Advertising S.R.L. . asupra Conținutului precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea Conținutului, decăt cu acordul scris expres al Happy Advertising S.R.L. .
• Orice Conținut la care Clientul/Cumpărătorul are și/sau obtine acces prin orice mijloc, se află sub incidenta Documentului, în cazul în care Conținutul nu este însotit de un acord de utilizare specific și valid încheiat între Happy Advertising S.R.L. și acesta
• Niciun Conținut transmis către Client sau Cumpărător, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobândit de acesta prin accesare, vizitare și/sau vizualizare nu constituie o obligație contractuală din partea Happy Advertising S.R.L. și/sau al angajatului/prepusului Happy Advertising S.R.L. care a mijlocit transferul de Conținut, în cazul în care aceasta există, față de respectivul conținut.

4. Confidențialitate
• Happy Advertising S.R.L. . va păstra confidențialitatea informațiilor de orice natura pe care le furnizați. Dezvăluirea informațiilor furnizate se va putea face doar în condițiile menționate in prezentul Document.
• Nicio declaratie publică, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvăluire către terțe părti nu va fi făcută de Cumpărător/Client cu privire la Comandă/Contract fără consimțământul prealabil scris al Vânzătorului.
• Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vânzătorului acces nerestricționat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vânzătorul să poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informații, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ați trimis prin intermediul Site-ului. Happy Advertising S.R.L. nu va constitui subiect de obligații referitoare la confidențialitatea informațiilor trimise, dacă legislația în vigoare nu prevede alte specificări în acest sens.

5. Comunicări Comerciale
• Cumpărătorul/Utilizatorul isi poate modifica in orice moment opțiunea cu privire la acordul dat Vânzătorului pentru Comunicarile Comerciale conținand informații generale si tematice inclusiv informații cu privire la oferte sau promoții, in orice moment, după cum urmează: prin accesarea link-ului de dezabonare afișat în Comunicările Comerciale primite de la Vânzător sau prin contactarea Vânzătorului.
• Renunțarea la primirea Comunicărilor Comerciale nu implică renunțarea la acceptul dat pentru prezentul Document
• Clientul/Utilizatorul se poate dezabona, in orice moment, de la Comunicarile Comerciale menționate la punctul 8.3. de mai prin contactarea Vânzătorului în acest sens.
• Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificate oricând de către Happy Advertising S.R.L. , acestia fiind opozabili Utilizatorilor de la data afisarii in Site.

6. Legea aplicabilă – Jurisdicția
Prezentul Contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între Happy Advertising S.R.L. si Clienti se vor rezolva pe cale amiabilă sau, in cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente din Municipiul București.

7. Politica de retur
Daca esti nemultumit de produsele cumparate prin intermediul website-ului vented.ro si vrei sa renunti la cumparare si implicit sa primesti banii inapoi, poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 14 zile lucratoare, conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern OUG 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Termenul de 14 zile lucratoare prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga:

  • pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator;
  • pentru servicii, din ziua incheierii contractului;

Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Dreptul de retur in 14 zile lucratoare se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul vented.ro.

Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Conform dispozitiilor Ordonantei nr. 130/2000, consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile (consumatorul si comerciantul) au convenit altfel:

  • contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 14 zile lucratoare;
    contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;
  • contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;
  • contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care aceste inregistrari sau programe informatice au fost desigilate de catre consumator;
  • contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor magazin;
  • contracte de servicii de pariuri sau loterii;

8. Politica de livrare a serviciilor
Serviciile prestate de Happy Advertising S.R.L. vor fi livrare conform contractul semnat si agreat intre agentie si client. Facturile pentru serviciile prestate vor fi emise automat de sistemul de administrare “DEV”, accesibil pentru interfata clientului la https://crm.vented.ro