Vented.ro – Placare cu bond, fatade ventilate, pereti cortina

Cateva lucruri despre noi

Vented este soluția modernă pentru fațade ventilate!

Pornim de la principiul că fericirea vine din interior și presupune echilibru. Când apelezi la o companie de fațade ventilate știi că toate planetele s-au aliniat pentru succesul afacerii tale. O călătorie începe cu plecarea de acasă, dar experiența de pe traseu este ceea ce o transformă în amintire de suflet. Pentru a fi pregătit, trebuie să te echipezi corespunzător.

150+

Proiecte

Avem o bogată experiență de lucru in cei 13+ ani.

20+

Colegi

O echipa unită, construită
în
ani de zile!

100%

Reusite

E simplu când ești înconjurat de profesioniști!

Valorile vented

Fundatia companiei...

Creativitate

Când facem bagajul ne place să ne bazăm pe simplitate. Pornim de la ideile de bază pe care le combinăm și le accesorizăm într-un mod creativ. Gândește-te așa, în alfabet sunt doar 31 de litere, dar posibilități de combinare, infinite.

Muncă în echipă

Proiectul tău primește o echipă dedicată, în care sarcinile sunt bine delimitate. Vei ști în permanență itinerariul, obiectivele pe care trebuie să le atingi și cel mai bun mijloc de transport spre destinație.

Comunicare

Păstrăm legătura mereu pentru cele mai bune rezultate. Oricând, oriunde, observi în timp real ce se lucrează pentru afacerea ta. Dacă se schimbă vreo idee pe parcursul călătoriei, comunicăm pentru a continua în aceeași direcție.

Respect

Fiecare idee contează și împreună constituie vocea afacerii tale. Iar noi respectăm asta. Tu vezi deja imaginea de ansamblu, noi creionăm strategia și îți oferim mijloacele. Astfel, printr-o bună colaborare planificăm parcursul în cele mai mici detalii.

about img2
manifestul vented

Ziua bună se cunoaște de dimineață, iar noi ne asigurăm că începe cu vești bune,

Dacă te aștepți la o poveste standard despre oameni și idei, oprește-te aici. Însă, dacă ești pregătit să cunoști o echipă veselă, unită și pregătită pentru orice provocare, ai nimerit unde trebuie.

Istoricul companiei

Evolutia Vented...

2009

Plecam la drum

Let's do this!
2013

Primul proiect internațional

Ajungem să dezvoltăm proiecte în S.U.A, mai exact în Bostin și Florida.
2021

Proiecte dezvoltate în toată țară

Datorită contractelor pe care le desfășurăm cu cei mai mari retaileri, lucrăm în toată țară.

TIMELINE