Vented.ro – Placare cu bond, fatade ventilate, pereti cortina

Pereții cortină pot
fi de 3 feluri:

  • fără rol structural
  • semi-structurali
  • structurali

Cel mai uzual tip de perete cortină este peretele cortină fără rol structural. Acest tip de perete cortină este un tip special de perete, din sticlă sau aluminiu, al cărui rol este cel de fațetare a clădirilor, conferind acestora un aspect modern.

img service

DATA

Cine suntem?

150+

Proiecte

Avem o bogată experiență de
lucru in cei 13+ ani.

20+

Colegi

O echipa unită, construită
în
ani de zile!

100%

Reusite

E simplu când ești înconjurat de profesioniști!

 

Avantajele montării acestor tipuri de fațade sunt numeroase:

  • sunt ușor și ieftin de întreținut 
  • au proprietăți termo și fonoizolatoare
  • timpul de execuție este mic 
  • costurile sunt mai reduse față de pereții cu rol structural
  • sunt rezistente la intemperii, fiind proiectat pentru a rezista infiltrării apei, vântului și chiar forțelor de îndoire sau răsucire specifice cutremurelor
  • sunt incasabile și extrem de rezistente la șocuri
  • se numără printre cele mai actuale tehnologii de protecție antifoc

Dincolo de funcția estetică, pereții cortină sunt utilizați și datorită protecției pe care o conferă, fiind rezistenți la deopotrivă la șocuri mecanice, dar și la condiții meteo nefavorabile. 

Impactul vizual este cel mai puternic în cazul celor structurali care, prin modalitatea specifică de realizare, dau impresia unui perete integral din sticlă. În cazul celor semi-structurali sau fără rol structural, efectul este diminuat, profilele de aluminiu care susțin structura fiind vizibile și din exterior.

Acești pereți speciali pot fi combinați cu tipuri de placări diverse, din materiale compozite și au avantajul deosebit că, în cazul celor din sticlă, lumina naturală este valorificată la maxim.

Ce este, pe scurt, peretele cortină?

Peretele cortină este de fapt un tip special de înveliș pentru pereții exteriori ai clădirilor, prin intermediul căruia aspectul exterior al unei clădiri poate fi, simplu și rapid, modernizat.  

Deoarece nu joacă niciun rol în structura de rezistența a clădirii, peretele cortină poate fi executat din materiale ușoare, mult mai ieftine decât cele folosite pentru realizarea construcției propriu-zise. Plus că, tocmai datorită greutății reduse, acest tip de perete nu încarcă structura și, implicit, nu afectează structura de rezistență a clădirii.

Ușor de montat (structura fiind în întregime din aluminiu și oțel), versatili (toate tipurile de deschidere), cu sisteme de protecție solară, fonică și antifoc, pereții cortină sunt cea mai bună alegere pentru a moderniza orice clădire, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional.

Valorile vented

Fundația companiei...

01.

Creativitate

View More
02.

Muncă în echipă

View More
03.

Comunicare

View More
04.

Respect

View More
Hai sa ne cunoastem

Ai un proiect?

Lasă-ne un mesaj și hai vedem cum te putem ajută.

hp sl3