Vented.ro – Placare cu bond, fatade ventilate, pereti cortina

Ce este sticla securizată?

Sticlă securizată este o tipologie specială de sticlă folosită în special în aplicații care necesită un nivel mai ridicat de siguranță. Această este realizată prin întărirea și întărimina sticlei prin diverse metode, cum ar fi intercalarea unei straturi de polimer între două straturi de sticlă sau prin întărirea termică a sticlei prin încălzire la temperaturi ridicate.

  • Sticlă securizată este utilizată în diverse aplicații, cum ar fi protecția împotriva efracțiilor în clădirile de birouri sau în magazine, protecția împotriva impactului în clădirile publice sau în zona de protecție a clădirilor împotriva cutremurelor. De asemenea, sticlă securizată este utilizată în vehicule pentru a proteja pasagerii împotriva impactului sau pentru a crea bariere între compartimente.

  • Sticlă securizată are numeroase avantaje, în primul rând fiind mult mai rezistentă la impact sau la încercarea de efracție decât sticlă obișnuită. De asemenea, sticlă securizată poate fi realizată în diverse forme și dimensiuni, ceea ce o face o alegere versatilă pentru diverse proiecte. În plus, sticlă securizată poate fi utilizată împreună cu alte sisteme de securitate, cum ar fi sistemele de alarmă sau de supraveghere video, pentru a oferi un nivel mai ridicat de protecție.

  • Sticla securizată este o alegere excelentă pentru aplicațiile care necesită un nivel mai ridicat de siguranță, oferind rezistență mai mare la impact sau la încercarea de efracție și versatilitate în forme și dimensiuni.


img service

DATA

Cine suntem?

150+

Proiecte

Avem o bogată experiență de
lucru in cei 13+ ani.

20+

Colegi

O echipa unită, construită
în
ani de zile!

100%

Reusite

E simplu când ești înconjurat de profesioniști!

 

Compartimentări cu Sticlă Securizată​

Compartimentările din sticlă sunt o soluție modernă pentru separarea spațiilor în interiorul clădirilor. Acestea sunt realizate din panouri de sticlă fixate între cadre metalice sau din profiluri de aluminiu, care pot fi utilizate atât în clădiri de birouri, cât și în alte tipuri de clădiri.Compartimentările din sticlă au numeroase avantaje, atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere al funcționalității. În primul rând, acestea oferă o vizibilitate mai bună între spațiile separate, ceea ce poate contribui la o mai bună colaborare între angajați sau poate crea o atmosferă mai deschisă și mai luminoasă în interiorul clădirii. De asemenea, compartimentările din sticlă permit trecerea luminii naturală între spații, ceea ce poate contribui la crearea unui mediu de lucru mai confortabil și mai sănătos.În plus, compartimentările din sticlă sunt ușor de întreținut și pot fi curățate cu ușurință, fără a necesita produse speciale sau echipamente speciale. Acestea sunt, de asemenea, ușor de demontat și refolosit în alte locații, ceea ce le face o alegere versatilă pentru diverse proiecte de amenajare a spațiilor.În concluzie, compartimentările din sticlă sunt o soluție modernă și funcțională pentru separarea spațiilor în interiorul clădirilor, care oferă o vizibilitate mai bună, o trecere mai bună a luminii și o întreținere ușoară.

Montaj Terase / Balcoane din Sticlă Securizată

Terasele și balcoanele din sticlă securizată sunt o soluție modernă și elegantă pentru a adăuga spațiu în exteriorul clădirilor. Acestea sunt realizate din panouri de sticlă securizată fixate într-un cadru metalic și pot fi montate atât la nivelul solului, cât și la nivelul clădirilor.

Terasele și balcoanele din sticlă securizată au numeroase avantaje, atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere al funcționalității. În primul rând, acestea oferă o priveliște deschisă și o lumină naturală mai bună în interiorul clădirilor, ceea ce poate crea un mediu mai confortabil și mai plăcut. De asemenea, terasele și balcoanele din sticlă securizată permit trecerea aerului și a sunetelor între interior și exterior, ceea ce poate contribui la crearea unei atmosfere mai deschise și mai relaxante.

Montaj Vitrine Magazine din Sticlă Securizată

Vitrinele din sticlă securizată sunt o alegere populară pentru magazinele de orice tip, deoarece oferă o vizibilitate bună asupra produselor oferite și un aspect atractiv pentru fațada magazinului. Acestea sunt realizate din panouri de sticlă securizată fixate într-un cadru metalic și pot fi personalizate în diverse forme și dimensiuni pentru a se potrivi cerințelor specifice ale fiecărui magazin.

Vitrinele din sticlă securizată au numeroase avantaje pentru magazine. În primul rând, acestea oferă o vizibilitate excelentă asupra produselor oferite, ceea ce poate atrage mai mulți clienți în magazin. De asemenea, vitrinele din sticlă securizată permit trecerea luminii naturale în interiorul magazinului, ceea ce poate crea un mediu mai confortabil și mai plăcut pentru clienți.

Valorile vented

Fundatia companiei...

01.

Creativitate

View More
02.

Muncă în echipă

View More
03.

Comunicare

View More
04.

Respect

View More
Hai sa ne cunoastem

Ai un proiect?

Lasă-ne un mesaj și hai vedem cum te putem ajută.

hp sl3