Vented.ro – Placare cu bond, fatade ventilate, pereti cortina

Soluții eficiente pentru izolarea termică a geamurilor

Izolarea termică a geamurilor este esențială pentru a menține un mediu confortabil și eficient din punct de vedere energetic în interiorul locuinței sau a clădirii. O bună izolație termică a geamurilor reduce consumul de energie, ajută la menținerea temperaturii dorite și minimizează pierderea de căldură în timpul sezonului rece, respectiv pătrunderea căldurii în timpul verii.
img service

DATA

Cine suntem?

150+

Proiecte

Avem o bogată experiență de
lucru in cei 13+ ani.

20+

Colegi

O echipa unită, construită
în
ani de zile!

100%

Reusite

E simplu când ești înconjurat de profesioniști!

 

Beneficii ale izolării termice a geamurilor

a) Economisirea energiei: O izolație termică eficientă a geamurilor poate reduce semnificativ consumul de energie necesar pentru încălzirea și răcirea spațiilor interioare, conducând la facturi mai mici la utilități.

b) Confort sporit: O izolație termică adecvată previne variațiile bruște de temperatură și asigură un mediu confortabil în interiorul locuinței.

c) Protecția mediului: Reducerea consumului de energie are ca rezultat o reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră, ceea ce contribuie la protejarea mediului înconjurător.

d) Reducerea zgomotului: Izolarea termică a geamurilor poate contribui și la atenuarea zgomotului exterior, îmbunătățind astfel calitatea vieții în interiorul locuinței.

Cum se monteaza?

Folia de izolare termica pentru geamuri este realizata dintr-un material polimeric transparent, care contine straturi subțiri de metale sau oxid de metal. Aceste straturi permit trecerea luminii prin folie, dar blocheaza razele infrarosii si ultraviolete.

Procesul de fabricatie a foliei de izolare termica incepe prin dizolvarea materialului polimeric intr-un solvent. Apoi, se adauga oxidul de metal sau particulele de metal si se formeaza un amestec omogen. Aceasta solutie este ulterior turnata pe o pelicula de suport (de obicei din poliester) si se usuca pentru a se forma un film subtire.

Pentru a imbunatati performanta termica a foliei, se pot adauga mai multe straturi de metal sau oxid de metal. De asemenea, folia poate fi laminata intre doua straturi de pelicula de poliester pentru a creste rezistenta si durabilitatea.

In final, folia de izolare termica este taiata la dimensiunile potrivite si livrata sub forma de role, gata de a fi aplicata pe geamuri pentru a reduce pierderile de caldura din interiorul unei cladiri si pentru a oferi o protectie impotriva razelor ultraviolete.

Valorile vented

Fundația companiei...

01.

Creativitate

View More
02.

Muncă în echipă

View More
03.

Comunicare

View More
04.

Respect

View More
Hai sa ne cunoastem

Ai un proiect?

Lasă-ne un mesaj și hai vedem cum te putem ajută.

hp sl3